fawfafaf

cafafafafafaf

Velkommen til Roxy Malt


Silkeborgs irske pub for det voksne og modne publikum

Her har du mulighed for at danse til den lyse morgen, vi spiller det gode musik du kender og kan synge med på. Stedet er godt besøgt og er blevet Silkeborgs svar på det sted, hvor man særligt nyder de velsmagende drikkevarer, hygger sig med venner og kolleger eller holder et brag af en fest. Velskænket fadøl, adskillige specialøl, god whisky, ægte irish coffee og voksne bartendere, giver dig en uforglemmelig oplevelse, uanset hvornår du kigger ind. Desuden sætter vi ekstra gang i fredagstemningen med livemusik hver fredag fra 20:00 – 23:00.

Vil du være sikker på et sted at sidde?

Det er muligt at booke et bord til dit selskab, og dette kan ske ved direkte henvendelse til forretningen. Vi har masser af siddemiljøer og man kan også booke en afdeling til et større selskab, hvis man ønsker det. Bemærk at alle bookinger skal ankomme inden kl. 21.00 fredag & lørdag.

Vores lokaler kan også bruges til privat-, firma- eller sponsorfester.
Kontakt os for mere info.

Verdens Største Virtuelle Ølsmagning

Vær med fra Roxy Malt Silkeborg, når vi lørdag d. 14 maj står sammen om at slå den officielle verdensrekord i ølsmagning. Du kan være med til at slå verdensrekorden fra Roxy Malt Silkeborg, hvor hele arrangementet bliver streamet fra Tivoli København.

 

Det bliver en eftermiddag fyldt med underholdning, livemusik, kendte gæster og naturligvis gode danske specialøl. Én billet dækker en smagskasse til 2 personer for 445,- inkl. 12 specialøl, som følger det live streamede arrangement. Når du køber pakken har du et bord fra arrangementets start, kl. 14.00, til og med kl. 20.00. Hvis du ønsker at forlænge din reservation, skal du skrive til info@roxymalt.dk

 

Køb din billet til oplevelsen, før der er udsolgt. Der er begrænset antal pladser

 

Køb billet